YAZMACI BÖLGEDE YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNUNU GÖRÜŞTÜ

AK parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı Bölgede yaşanan Elektrik sıkıntısının çözümü için yetkililer ile bir araya geldi

YAZMACI BÖLGEDE YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNUNU GÖRÜŞTÜ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi ile birlikte Şanlıurfa'ya gelerek seçmenleri ile buluştu.

Yazmacı Viranşehir'de Bölge Muhtarları ile bir araya gelerek bölgede yapılacak ve yapılmak istenilen hizmetler ve yaşanan sıkıntıların çözümü için görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı Yöre halkı tarafından yoğun bir şekilde gelen elektrik sıkıntısı yönündeki taleplerin çözüme kavuşması için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Genel Müdürü Yaşar Arbaş, Genel Müdür Yardımcısı Şeref Korhan ve İl Müdürü Naci Obut ile bölgede yaşanan elektrik kesintisi sorununları ile ilgili bir toplantı yaptı. 

 Toplantı sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklamasında "Şehrimizde başta tarımsal sulama olmak üzere birçok alanda büyük sorun yaşanmasına neden olan problemin çözülmesi için DEDAŞ yöneticilerine çözüm önerimizi sunduk. 

En kısa sürede sürecin borç yapılandırılması ve ödeme seçenekleriyle çözüme kavuşturulmasını istedik. " dedik.

Toplantı sonrası sorunun çözümü için gözler DEDAŞ Yetkililirine çevrildi 

 



22 A�ustos 2023 Sal� 07:07

http://www.urfa63haber.com/haber/yazmaci-bolgede-yasanan-elektrik-kesintisi-sorununu-gorustu---16531.html