SENİ ÇOK SEVİYORUZ VALİ AMCA

4 Ekim 2016 tarihinde Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için valiliğin makam aracını tahsis edikdi

SENİ ÇOK SEVİYORUZ VALİ AMCA

2016 Yılında Viranşehir ilçesinde yol kontrolü sırasında PKK'lı Teröristler ile çıkan çatışma sonucunda şehit düşen Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’ın sünnet konvoyu için Ordu Valisi Tuncay Sonel Makam aracını tahsis etti.

Yaşanan bu olaydan sonra şehidin oğlu Çağan Demirer Vali Tuncay 'ya seni seviyorum Vali amaca bu çağrıya duyarsız kalmayan Vali Tuncay Sosyal Medya hesabından şu paylaşımda bulundu 

BİZ DE SENİ ÇOK SEVİYORUZ!

Çağan Demirer, makam aracını kendisine tahsis eden Vali Tuncay Sonel’e, “Seni çok seviyorum, vali amca” diye teşekkür etti. Vali Sonel de sosyal medya hesabından Çağan için düzenlenen videoyu paylaşarak, “Biz de seni çok seviyoruz Çağan” diye karşılık verdi.

Şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in eşi Burcu Demirer, annesi Susam, babası Cemal Demirer, “Sayın Valimiz Tuncay Sonel, bugün Çağan evladımızı çok mutlu etti.

Sünnet merasiminde makam aracını vermesi, bu güze lorganizasyonu yapması, bizleri çok duygulandırdı. Onure etti. Allah razı olsun.

Geçen aylar Çağan’ın okulunda yıl sonu etkinliğinde de bizleri yalnız bırakmamıştı. Gösterdiği yakın ilgi ve desteği dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz.Kendisine minnettarız” diyerek, duygularını dile getirdi. 

 



30 Temmuz 2023 Pazar 13:03

http://www.urfa63haber.com/haber/seni-cok-seviyoruz-vali-amca--16465.html