EYYÜPOĞLU, DEDEN SÖNDÜREMEDİ İSLAM'IN NURUNU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan saygısızlığı şiddetle kınadı

EYYÜPOĞLU, DEDEN SÖNDÜREMEDİ İSLAM'IN NURUNU

İsveç makamlarının Mübarek Kurban Bayramı günü bir cami önünde Kur'an-ı Kerim yakmak için yapılan başvuruya onay vermesi Tüm dünyada olduğu gibi AK parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu tarafından da lanetlendi.

Eyyüpoğlu, İsveç Yüksek Mahkemesinin nefret suçlarını himaye eden tutumunu şiddetle kınıyoruz. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılmış her saygısızlık insanlık suçudur.

Bu lanetli eylemlere karşı siyasi ve hukuki her zeminde en güçlü şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz Mübarek Kurban Bayramı'nın ilk gününde, Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik İsveç'te yapılan aşağılık eylemi lanetliyorum! İslam karşıtı bu eylemlere, ifade özgürlüğü bahanesiyle izin verilmesi kabul edilemez. Bu tarz eylemlere göz yummak suça ortak olmaktır." dedi 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu"O kâfirlere de ki: “Yenileceksiniz ve cehenneme sürükleneceksiniz. Orası ne kötü bir yataktır.” (3/Âl-i İmran, 12)

isveç te Kutsal kitabımız Kuran ı kerim’e karşı yapılan aşağılık komployu lanetliyorum Rabbim kahhar ismiyle sizi kahretsin..!

İslam aleminin kutsal gününde, Mübarek Kurban bayramında, isveç 'te Camii önünde Kur'an'ı Kerim yakılmasına göz yuman İsveç makamlarını şiddetle kınıyorum diyerek Milletvekili Eyyüpoğlu açıklamasını Şair Necip Fazıl Kısakürek'ın dediği gibi!

Deden bile söndüremedi

İslam’ın nurunu

Sen mi söndüreceksin

Ebu Cehilin torunu? "

 Dörtlüğü ile lanettini dile getirdi 



29 Haziran 2023 Per�embe 16:43

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyupoglu-deden-sonduremedi-islamin-nurunu--16400.html