Şanlıurfa Karaköprü İlçesi Yeşile Bürünüyor

Karaköprü İlçesine 10 bin adet nar Fidanı dikildi

Şanlıurfa Karaköprü İlçesi Yeşile Bürünüyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, ilçenin sembolü olan narı yaşatmak için, 10 bin adet nar Fidanı dikim törenine Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli ,  Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğrencilerin katıldı.

Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver , Bir ulusun uygarlık düzeyi, üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırmasıyla Şanlıurfa'nın daha önce suya kavuştuğu gibi Orman Bölge Müdürlüğünün kurulmasıyla da yeşil alanlara kavuşacağını belirtti. Yeni ağaçlandırma alanları oluşturulması için Karaköprü Belediyesi ile koordineli çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli  ise yeşil bir Şanlıurfa hedeflediklerini kaydederek, ilçenin sembolü olan narı yaşatmak ve çalışmalara başlandığını ağaçlandırmak isteyen vatandaşların ücretsiz nar fidanı alabileceklerini söyledi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından törene katılan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli ve vatandaşlarla beraber fidan dikimi gerçekleştirdiler.



25 Mart 2016 Cuma 14:39

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-karakopru-ilcesi-yesile-burunuyor--1576.html