BAŞKAN KUŞ HEDEF YEŞİLER İÇİNDE BİR EYYÜBİYE

Yeşyeşil Eyyübiye vaadiyle işbaşına gelen ve bugüne kadar ilçeye 30’dan fazla park kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu mesaisinde yapımına yeni başlanan ve tamamlanmak üzere olan parklarda incelemelerde bulundu.

BAŞKAN KUŞ HEDEF YEŞİLER İÇİNDE BİR EYYÜBİYE

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Toprak ve İbrahim Dağ ile İlçe Yönetim kurulu üyesi Abdulaziz Çiftçi'ın eşlik ettiği Başkan Kuş, daha sonra yapımı tamamlanma aşamasına gelen Batıkent TOKİ Mahallesi’ne geçti. Buradaki parkta da incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Kuş, her iki parkın da

Eyyübiye Belediyesi’nin her biriminin çalışmalarına hızlı şekilde devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Kuş, yeşile aşık bir belediye başkanı ve ekip olduklarını ifade ederek, “Bugüne kadar otuz parkımızın açılışını gerçekleştirdik.

Tabi ki durmak bilmiyoruz. Boş bulduğumuz her alanı Eyyübiyeli kardeşlerimize park olarak kazandırmaya devam ediyoruz. Bir tarafta Asya Mahallesi parkımız, bir tarafta Batıkent TOKİ’de yapımına başladığımız parklar var. Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek ve inşallah bir ay içerisinde bu parklarımızı Eyyübiyeli kardeşlerimize kazandırmış olacağız” dedi.

Eyyübiye’nin eğitimdeki dezavantajlarına da dikkat çeken Başkan Kuş, Eyyübiye’de yaşayan öğrencilerin eğitimde başarılı olmaları için yeni bir kitap otağı daha inşa edeceklerini ve 15 gün sonra ihalesinin sonuçlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hizmet yolunda Eyyübiye olarak yürümeye devam edeceklerini dile getiren AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da “Tüm ekiplere çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.



5 Eyl�l 2022 Pazartesi 16:44

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-hedef-yesiler-icinde-bir-eyyubiye-15599.html