ERDOĞAN TALİMATI VERDİ ÇALIŞMALARI ŞANLIURFA'NIN SICAKLAR ENGELLEYEMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş il Başkanları toplantısında talimatı verdi Şanlıurfa'nın Çöl sıcakları çalışmayı engelleyemedi

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ ÇALIŞMALARI ŞANLIURFA'NIN SICAKLAR ENGELLEYEMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Temmuz Ayında Ankara'da gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

SAHAYA İNİN 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantıda tüm teşkilata İl Başkanlığı aracılığı ile "sahaya inin, her haneye ulaşın, tek tek gönül alın" talimatı verilmişti. Özellikle her ne amaç altında olursa olsun partiden küsenlere yoğunlaşılmasını istemisti.

Başkan Erdoğan'ın kırsaldai üye sayılarının iyi durumda olduğunu, büyükşehirlerde de bu başarının yakalanması için gerekli çalışmaların başlatılmasını istemişti. Büyükşehirlerin üye sayısını arttırmak için sahada olun talimatı veren Erdoğan, il başkanlarından yarın seçim olacakmış gibi hızlı ve titiz çalışmalarını istedi.

KAVURUCU SICAKLAR ÇALIŞMALARI ENGELLEYEMEDİ 

Bu talimatlar doğrultusunda Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şanlıurfa'nın kavurucu sıcağına rağmen Bugün İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları ile birlikte, SSK Caddesi üzerinde bulunan esnafları ve Mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyerek görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretler sonrası esnafların göstermiş olduğu Teveccühlerinden ötürü Parti teşkilat üyeleri tarafından esnaflara ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

 



4 A�ustos 2022 Per�embe 16:33

http://www.urfa63haber.com/haber/erdogan-talimati-verdi-calismalari-sanliurfanin-sicaklar-engelleyemedi--15497.html