BAŞKAN KIRIKÇI SAHADA SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve yönetim kurulu sahada vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor

BAŞKAN KIRIKÇI SAHADA SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için her gün şehrin bir Mahallesi'nde yönetim kurulu ile birlikte ziyaret ederek çözüm üretiyor.

Başkan Kırıkçı bugün Haliliye ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde ilk ziyaretini Haliliye ilçe başkanı ibrahim Eyyupoğlu Haliliye Belediyesi Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Halil Kaya Ak Parti Şanlıurfa İl Genç kolları başkanı Emre Karaçizmeli İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bağlarbaşı mahalle muhtarı Musa Tapışık’ı ziyaret ederek Mahallenin taleplerini dinledi.

Başkan Kırıkçı ve beraberindeki ekip ile birlikte Mahallede faaliyet gösteren bir kahvehanede bulunan vatandaşlar ile birlikte bir araya gelerek Vatandaşların taleplerini Mahallede olması gereken çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Kırıkçı Kadın Kolları tarafından Mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak iletilen talepleri gerekli mercilere ulaştırmak için not aldı.

Başkan Kırıkçı ve beraberindeki ekip ile birlikte Mahallede bulunan esnafları ziyaret ederek Mahallede yapılan veya yapılması talep edilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve beraberindeki ekip ile birlikte yapmış olduğu bu ziyaret Mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.



28 Temmuz 2022 Per�embe 13:40

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kirikci-sahada-sorunlari-birinci-agizdan-dinliyor--15466.html