VALİ AYHAN ŞANLIURFA ÜLKEMİZİN SANAYİ LOKOMTİFİ OLACAK

Şanlıurfa Vali Salih Ayhan, Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek yönetim kurulu ile birlikte yer tahsisleri ile ilgili toplantı düzenledi

VALİ AYHAN ŞANLIURFA ÜLKEMİZİN SANAYİ LOKOMTİFİ OLACAK

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın gündeminde bu kez ekonomi vardı. Güne ilk olarak OSB Yönetim Kurulu ziyareti ile başlayan Vali Ayhan, yeni yatırımcıların Şanlıurfa'ya kazandırılması, istihdamın arttırılması, yer tahsisleri ile alt ve üst yapı çalışmaları hakkında toplantı düzenledi.

Şanlıurfa ekonomisinin daha da gelişmesi için yoğun mesai içerisinde olacaklarını belirten Vali Ayhan ardından fabrikaları ziyaret ederek işçilerle buluştu.

Tekstil Fabrikası ile başlayan gezisinde üretim bandında çalışan işçileri dinleyen ve onlarla birlikte öğlen yemeğine katılan Vali Ayhan, Şanlıurfa'dan gerek yurt içi pazarda gerekse yurt dışı ihracatında yer alan firmaların şehir için gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Üretimin Şanlıurfa'ya çok yakıştığını da sözlerine ekleyen Vali Ayhan, yemekte sohbet ettiği işçiler için de "Rızkı için alın teri döken tüm işçilerimize Rabb'imden kolaylıklar diliyorum" dedi. Çelik Termos ve ardından süt ürünleri üretimi yapan fabrika ziyaretleri ile temaslarına devam eden Vali Ayhan, "Şanlıurfa'mız Güneydoğu'nun kalbi ve aynı zamanda güzel ülkemizin sanayi lokomotifliğini yapacak potansiyele sahip.

Şehrimizde tarım ve sanayinin daha da güçlü olabilmesi için bizler de var gücümüzle çalışacağız. Bu şehre ve bu şehrin insanına değer. Bir yandan yeni yeni fikirler üretecek bir yandan da bu fikirlerin hayata kazandırılabilmesi için sahada olacağız. Yatırımcıları bölgemize nasıl çekebiliriz, nasıl istihdamı arttırabiliriz ve tüm bunların sürekliliğini nasıl sağlayabiliriz, işte bunları el birliğiyle çözüme kavuşturmak en önemli atılımımız olacaktır" dedi



20 Temmuz 2022 �ar�amba 11:50

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-ayhan-sanliurfa-ulkemizin-sanayi-lokomtifi-olacak--15438.html