HAYALDİ GERÇEK OLDU

Birçok siyasetçinin hayalinde olan abide kavşağı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından gerçek oldu

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Şehrin kalbi konumunda bulunan Abide Kavşağı Projesinin tamamlanması için geri sayım devam ediyor. Kent genelinde yeni yollar, alternatif güzergâhlar ve köprüler inşa ederek vatandaşların hayatına ve şehrin gelişimine değer katan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatacak olan Abide Kavşağı ilave köprü yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bir çok sisasetçinin seçim vatlerinde bulunan ve Vatandaşın hayal olarak gördüğü Abide kavşağı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan özverili çalışmaları sonucu gerçekleşen ihale sonucu ile yüklenici firma tarafından 210 gün gibi kısa bir sürede tamamlanması hedeflenen ve inşaat alanına elektronik geri sayım cihazı konulan projede 67 gün geride kaldı. Geride bırakılan süreç içinde inşaatın büyük bir bölümü tamamlandı.

Köprülü kavşağın bitimi ile İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan Abide Kavşağında trafik çok rahatlayacak 

ŞEHİR İÇİ ULAŞIM NEFES ALACAK

Ana güzergâhlarda ve Çevre yollarda yaptığı çalışmalarla sürücülerin stresini ve trafik yükünü azaltan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide Kavşağı’ndaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu projenin devreye girmesi ile birlikte Abide kavşağında yaşanan trafik keşmekeşliği ortadan kalkmış olacak.

ZEYNEL BAŞKAN İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR 

Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlar Zeynel Başkan ile hayallerimiz gerçekleşiyor Akçakale caddesi, Kuzey Batı Çevreyolu, Şair Nabi Bulvarı gibi bir çok ulaşım ağını kısa sürede Şanlıurfalıların hizmetine sundu.

Abide kavşağının bitimi ile Şanliurfalıların hayal olarak gördüğü projeler Zeynel Abidin Başkan ile gerçek oluyor. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Zeynep Abidin başkan nezdinden emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederiz dediler.

 

 



19 Temmuz 2022 Sal� 22:01

http://www.urfa63haber.com/haber/hayaldi-gercek-oldu--15434.html