BÖLGE MÜDÜRÜ ÇİÇEK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BÖLGE MÜDÜRÜ ÇİÇEK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek yayınladığı mesajda " Dış Güçler ve Yurt içindeki işbirlikçileri tarafından bundan 6 yıl önce vuku bulmuş kanlı darbe kalkışmasının hedefi, vatanı işgal, milleti esir etmek; devleti yıkmak, bayrağı indirmek, ezanı susturmaktı.

Ancak Milletimizin kahraman evlatlarının derin ferasetiyle boyutlarını gördüğü tehlikenin üzerine cesaretle yürümüştür. O gece Kadını erkeği, yaşlısı genci, yediden yetmişe caddelere, alanlara, meydanlara sel gibi akarak 15 Temmuz’la yeni umutların, başarıların, güvenin, tam bağımsızlığın, yeni, güçlü, kararlı Türkiye’nin kapısı ardına kadar açılmıştır.

ALLAH BU ÜLKEYE BU MİLLETE BİR DAHA BÖYLE KARANLIK GÜNLERİ YAŞATMA

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde canlarını vatanımızın bekasına, milletimizin geleceğine feda eden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorumu . Allah bu Ülkeye bu Millete bir daha böyle karanlık günleri yaşatmaması dileği ile bütün vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun" dedi



15 Temmuz 2022 Cuma 13:17

http://www.urfa63haber.com/haber/bolge-muduru-cicekten-15-temmuz-mesaji-15414.html