EYYÜBİYE’DE MUHTEŞEM ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Eyyübiye Belediyesi tarafından anneler günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, annelerin mutluluğuna mutluluk kattı. Sabah kahvaltıda buluşan anneler, akşam da muhteşem bir konserle unutulmaz bir gün yaşadı.

EYYÜBİYE’DE MUHTEŞEM ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Şanlıurfa’nın tarihi dokusunu yansıtan bir restoranda verilen kahvaltı programına, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve eşi Zekiye Kuş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, şehit anneleri ile belediyede görev yapan kadın personel katıldı.

Kahvaltı programında anneleri eşi Zekiye Kuş ile birlikte karşılayan Başkan Kuş, anneler gününü tebrik etti. Annelerle tek tek görüşerek sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Kuş, belediyecilik hizmetlerinin odağında annelerin mutluluğu olduğu ifade ederek, “Yaptığımız tüm hizmetler insanımızın faydasına olmakla birlikte, esas odağımız annelerimizin mutluluğudur.

Tüm annelerimizin bu özel gününü kutlarken, elbette şehit annelerimizi daha çok önemsiyoruz. Çünkü onlar, evlatlarını bu vatan uğruna şehit vermekle tarifi imkânsız bir fedakârlığın sahibi olmuşlardır. Bizler de onların birer evladı olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Anneler Günü kahvaltı programına katılan anneler de nazik düşüncelerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve eşi Zekiye Kuş ile anlamlı buluşmada emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Unutulmaz Bir Konser

Eyyübiye Belediyesi’nce Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin ikincisi ise Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi’nde İstanbul Bahçelievler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konserle devam etti.

Şef Şeref Uslusoy yönetiminde birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirildiği konsere Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, başkan yardımcıları ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Kuş: Mevlam, Bizleri Annesinin Razı Olduğu Evlatlardan Eylesin

Şanlıurfa’ya ait sanat müziği ve yöresel Türkülerin de seslendirildiği konserde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, insanoğlunun dünyaya gelişiyle başlayan tek mücadelesinin cennete gitmek olduğunu dile getirerek, “Peygamber Efendimiz, cennet annelerin ayakları altındadır demesiyle anneliğin ne kadar kutsal olduğunu anlatmıştır. Cenab-ı Mevlam, bizleri annesinin razı olduğu evlatlardan eylesin. Hayatta sevgiyi karşılıksız veren tek varlık annedir. Anne demek merhamet, sabır, şefkat, sevgi ve aşk demektir. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Açanal: Çok Anlamlı Bir Gece

Anneler Günü konserine katılan Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal da annelerin çok kıymetli olduğuna değinerek, “Karşılıksız sevginin, fedakârlık ve merhametin vücut bulduğu halidir anneler. Başta şehit annelerinin ellerinden öpüyor, canım annem başta olmak üzere rahmete kavuşan tüm annelere Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Şanlıurfa’daki tüm anneler adına geceye katılanlara teşekkür eden Açanal, “Bugün çok özel bir gün ve çok özel bir gece. Bu geceyi düzenleyen ve ev sahipliğimizi yapan kıymetli Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bu geceye destek veren İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanımıza, ekibine ve İstanbul’dan buraya gelen koro şefimiz Şeref Uslusoy ve tüm sanatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 



9 May�s 2022 Pazartesi 15:48

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyede-muhtesem-anneler-gunu-etkinligi-15229.html