BAŞKAN CANPOLAT’TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

BAŞKAN CANPOLAT’TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Üzerimizdeki hakları asla karşılanamayacak olan annelerimiz, ilk gülüşümüz, ilk kelimemiz, ilkokulumuzdur” ifadelerini kullandı. “Hayatımızın dört tarafını sevgi ve şefkatiyle ören, yaslandığımız yürekten bir duvardır anne.” sözleriyle başladığı mesajında Başkan Mehmet Canpolat, şu ifadelere yer verdi: “İnsan, karşılıksız saf sevgiyle anneye muhtaç; en güzel şekilde yaratılmış insanın başındaki taç, hayatın bütün yorgunluğu karşısında başımızı dizlerine yasladığımızda en şifalı ilaçtır anne. “Herkes salonda toplansa da kimse evde değildir.” Dizelerinde Sezai Karakoç’un belirttiği gibi annelerimiz, bir evi toplayan çatı, aile bireylerini bir araya getiren hayat kaynağıdır.

Hayatımızın en kutsal köşesini teşkil eden annelerimizin, emeklerine karşılık yaptığımız ve yapacağımız hiçbir şey asla vefa etmeyecektir. Ömrümüzün çöl iklimi tarafında bir vahadır anne kalbinden yeşeren, hayat bahçemizde açan en nadide çiçektir, fedakârlığıyla cennetin ayaklarının altına serildiği “eşref-i mahlukat”ın hakkıyla bu hayattaki tezahürüdür anne.

Üzerimizdeki hakları asla karşılanamayacak olan annelerimiz, ilk gülüşümüz, ilk kelimemiz, ilkokulumuzdur. Bir gün değil, bir ömre bedel olan annelerimizin üzerimizde dua gibi duran ellerinden öper, sağlık ve huzurla nice anneler günü diliyorum. Bu duygularla, bu vatan için evlatlarını şehit veren annelerimiz başta olmak üzere, bütün annelerin günü kutlu olsun.”



8 May�s 2022 Pazar 11:06

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-canpolattan-anneler-gunu-mesaji--15224.html