BAŞKAN BEYAZGÜL, AK PARTİ'NİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı

BAŞKAN BEYAZGÜL, AK PARTİ'NİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

 AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geleneksel bayramlaşma töreni vatandaşların ve parti üyelerinin geniş katılımıyla Hacı Bekir Sofrasında gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Beyazgül, AK Parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Beyazgül bayramlaşma sonrası yaptığı değerlendirmede , “Ramazan-ı Şerifi geride bıraktık. Bayram dolayısıyla hemşehrilerimizle bayramlaşıyoruz. Bayramlar sevgi, kardeşlik birlik ve beraberlik günleridir. Bayramlarda küçüklere karşı sevgimizi göstereceğiz. Büyüklerimizi de ziyaret ederek bayramlarını tebrik edeceğiz.

Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum şuan da memleketlerinde olmayan tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime de hayırlı bayramlar dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise “ Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımızla hepimiz bir aradayız. İlk günkü aşkla, heyecanla şevkle bir aradayız.

Tüm Şanlıurfalıların tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. Bayramlaşma programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Milletvekilleri Halil Özcan, Zemzem Gülender Açanal, Halil Özşavlı ve Ahmet Akay, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, MKYK Üyesi Vidan Polat, AK Parti Eski Dönem Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



3 May�s 2022 Sal� 19:48

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-ak-partinin-bayramlasma-torenine-katildi-15208.html