FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi destekleyeceğini canlı yayında açıkladı

FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Habertürk TV'de Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un sorularını yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkaracaklarını, ancak ikinci tura kalamazlar ise ehven olarak Kılıçdaroğlu yerine Erdoğan'ı destekleyebileceklerini söyledi. 

"TABANIMIZ AÇISINDAN ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili soruya verdiği cevapta "Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkaracaklarını açıklayan Erbakan, "Biz bu faturanın ortağı olmalıyız. Bu faturayı ortaya koyanların iktidardan gitmesi için sonuna kadar mücadele ederiz. Seçimlere de gireriz. Diyelim ki ikinci turda sayın Kılıçdaroğlu ile Tayip Bey kaldı. Biz ikinci turda kalmadığımıza göre kimseye destek vermeyiz deme imkanımız yok. Öyle bir durumda Kılıçdaroğlu'nun olmasından Tayyip Bey'in olması bizim kitlemiz, tabanımız açısından daha anlaşılır olacaktır." ifadelerini kullandı.



24 Nisan 2022 Pazar 05:07

http://www.urfa63haber.com/haber/fatih-erbakan-cumhurbaskanligi-seciminde-kimi-destekleyecegini-acikladi-15173.html