BAŞKAN SOYLU, SUÇ İŞLEYEN BABAMIN OĞLU DA OLSA HESAP SORULMALI

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sosyal medya ve yerel haber sitelerinde yer alan ve asılsız iddialarla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

BAŞKAN SOYLU, SUÇ İŞLEYEN BABAMIN OĞLU DA OLSA HESAP SORULMALI

Başkan Soylu, yaptığı yazılı açıklamada, "Gözaltına alınanlar 1. dereceden dahi akrabam değildir fakat 1. dereceden akrabam dahi olsa suçlu ise hukuk karşısında hesap verecektir " Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Yüzyıllardır kardeşçe yaşadığımız güzel ilçemiz Ceylanpınar’da gözaltına alınan her kişinin benimle ilişkilendirerek akrabam gibi gösterilmesi ve bunun üzerinden karalamak yapmak aşağılamak, yıpratmak, basiretsiz ve namus yoksunlarının işidir.

Çamur at silinmezse izi kalsın mantığıyla hareket eden sosyal medya ve yerel medya trolleri, bugün de aynı saldırıları yapmaya devam ediyor. İlimiz ve ülkemizin güvenliği adına il merkezi ve 13 ilçede eş zamanlı yürütülen operasyonlarda gözaltına alınmalar gerçekleştirilmiştir. Yapılan algı operasyonunda ise sanki sadece Ceylanpınar’da operasyon yapılmış ve sadece yakın çevremdeki kişiler gözaltına alınmış izlenimi en basit tabiri ile alçaklıktır.

Bu şarlatanları önce adalete sonrada milletimizin ve kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bugüne kadar şahsıma isnat edilen gayri resmi işlerle ilgili yapılan algı, boş çıktığı gibi bugünden sonrada boş çıkacaktır. Ülkemizin yargılama mevzuatında suçun şahsiliği ilkesi vardır. Akrabalarımdan veya suç işleyen bireylerden şahsım mesul değildir olamaz da.

Ben devletime ve milletime zarar verecek hiçbir işte dün olmadığım gibi bugünde olmadım yarında olmayacağım. Devletimize ve milletimize karşı suç işleyen babamın oğlu da olsa adaletin önüne çıkarılarak hesap sorulmalıdır ‘’ifadelerinde bulundu.



23 Nisan 2022 Cumartesi 20:40

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-soylu-suc-isleyen-babamin-oglu-da-olsa-hesap-sorulmali-15169.html