HALİLİYE ZABITASI ONLARCA KİLO KOKMUŞ ET ELE GEÇİRDİ

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kasaplara yönelik yaptığı gece denetimi ile kilolarca kokmuş ve bozulmuş et ele geçirdi

HALİLİYE ZABITASI ONLARCA KİLO KOKMUŞ ET ELE GEÇİRDİ

 Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, gıda satışı yapan iş yerlerinin hijyen standartlarını korumalarını sağlamak amacıyla denetimlerini hummalı şekilde devam ettiriyor. Özellikle vatandaşların en yoğun şekilde hizmet aldığı işletmelerde denetimlerini artıran ekipler, gece geç saatlerde ilçedeki kasapları denetledi.

Yapılan denetimde etleri ve depoları inceleyen ekipler, Atatürk Mahallesinde hizmet veren bir kasapta kokmuş ve bozulmuş etlere rastladı. Yapılan incelemede etlerinin tarihinin geçtiği tespit edilirken, yaklaşık 20 kilogram ete el konuldu.

Tarihi geçmiş etler tutulan tutanağın ardından imha edilirken, halk sağlığını hiçe sayan iş yeri sahibi hakkında gerekli cezai işlemler başlatıldı.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen şikayetler doğrultusunda denetimlerin süreceği kaydedildi.



11 Nisan 2022 Pazartesi 17:09

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-zabitasi-onlarca-kilo-kokmus-et-ele-gecirdi-15118.html