AYDINLIK MADDE BAĞIMLILARI MAHALLEYİ MESKEN TUTMUŞLAR

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a uyuşturucu madde kullanan şahısların bir Mahalleyi mekân tuttuğunu belirtti

AYDINLIK MADDE BAĞIMLILARI MAHALLEYİ MESKEN TUTMUŞLAR

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, gezi ve ziyaretleri kapsamında Dedeosman Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Aydınlık, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle sakinleri sorunları şu ifadeler ile dile getirdiler “uyuşturucu madde kullanan şahıslar adeta Mahallemizi mekan tutmuşlar. Mahallede kullanılmayan evlerde ve sokak aralarında uyuşturucu Kullanan şahıslar yüzünden sokağa çıkamaz durumdayız.

Geceleri çocuklarımız, kadınlarımız ve bizler kapılarımızı bile açmaktan korkuyoruz. Ayrıca Mahallemizde hırsızlık olayları yaşanmaktadır. Mahallemizdeki evlerin kentsel dönüşüm kapsamına alınmasını istiyoruz.

Yaşamış olduğumuz sorunlarımızı yetkililere iletmenizi sizden özellikle rica ediyoruz” diye konuştular. Dedeosman Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Aydınlık, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Dedeosman Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Mahalleli kardeşlerimiz ile birlikte, Mahallede uyuşturucu madde kullanan şahısların barındığı ve uyuşturucu madde kullandığı kullanılamaz haldeki evleri dolaştık.

Dedeosman Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız uyuşturucu madde kullanan şahıslar nedeniyle, sıkıntı yaşamaktadırlar. Bu Mahallede çok sayıda metruk ev var. Mahalle sakinleri bu metruk durumdaki gece kondu evlerde gençlerimizin uyuşturucu madde kullandığını bize aktardılar.

Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu Bölgede bir an önce Belediye veya TOKİ kentsel dönüşüm çalışması başlatmalıdır. Sayın Valimizden ve Sayın Emniyet Müdürümüzden de isteğimiz bu Mahallede asayiş kontrollerini sıkılaştırmalarıdır.”



21 Mart 2022 Pazartesi 18:00

http://www.urfa63haber.com/haber/aydinlik-madde-bagimlilari-mahalleyi-mesken-tutmuslar-15045.html