BAŞHEKİM GÜZELÇİÇEK ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Bastabibi Ahmet Güzelçiçek çağrılara duyarsız kalmadı

BAŞHEKİM GÜZELÇİÇEK ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI

Hasan Çiftçi adında bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya duyarsız kalmayan Harran üniversitesi tıp fakültesi hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek'ın bu davranışı büyük takdir topladı.

Hasan Çiftçi Annesinin rahatsızlığı nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda "Değerli dostlar Annem çok rahatsız ve geçtiğimiz cuma gününden bu yana özel hastanelerdeki doktorlar tedavi etmeye çalışıyorlar. @HarranRT üni.fakültesine yatırmaya çalışıyoruz. Doktorlarımız grev yapmakta haklı olabilir.

Ama Bizleri bu noktaya getirenlere hakkımı helal etmiyorum" çağrısına duyarsız kalmayan Harran üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Başhekim Ahmet Güzelçiçek Sosyal Medya Hesabından gelen çağrıya " Geçmiş olsun. Allah'tan şifalar dilerim. Grev yapan sendika üyesi hekimlerimizin grevi bitti.

Yardımcı olabileceğimiz hususlarda halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz" çağrısında bulunarak hastanın tedavisi için gerekli işlemleri başlattı. Başhekim Güzelçiçek'ın bu duyarlı davranışı kamuoyunda büyük takdir topladı.



16 Mart 2022 �ar�amba 23:45

http://www.urfa63haber.com/haber/bashekim-guzelcicek-cagrilara-duyarsiz-kalmadi-15036.html