DEVLET BAHÇELİ İLK DERSİ VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönemin başlangıcı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Ankara’da gerçekleşti

DEVLET BAHÇELİ İLK DERSİ VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönemin başlangıcı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Ankara’da gerçekleşti. Çok sayıda başvurunun olduğu 17. Dönemde 40 öğrenci ile başlayan Siyaset ve Liderlik Okulunda Devlet Bahçeli’nin doğu ve güneydoğu bölgesine verdiği önem göstergesi olarak Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl eski başkanlarından Emin Özkutlu Şanlıurfadan katılan ilk öğrenci olarak yerini aldı. 

Kurulduğu günden bu yana Türk milletinin milli ve manevi değerleri ile donanmış, Türkiye’nin siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel ve diplomatik meselelerini özümsemiş, çağının değerleri ile kucaklaşmış kadrolar yetiştiren MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 10 Ekim 2009 tarihinden bugüne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayelerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Öğrencilerin ilk dersini başlatan Devlet Bahçeli tüm öğrencilere tek tek Prof. Dr. Osman Turan’ın Türk Cihan Hakimiyeti Mefkuresi kitabını da hediye etti. Törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, eğitimin içeriği hakkında bilgi vererek bu dönemde eğitime 40 öğrencinin katılacağını söyledi. Kılıç, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi.



13 Mart 2022 Pazar 20:42

http://www.urfa63haber.com/haber/devlet-bahceli-ilk-dersi-verdi-15028.html