İBRAHİM TATLISES ÇOCUKLARIN SAYISINI BİLMİYOR MU?

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yaptığı son paylaşımla çocuklarını eksik sayarak yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

İBRAHİM TATLISES ÇOCUKLARIN SAYISINI BİLMİYOR MU?İbrahim Tatlıses sır gibi sakladığı kızı Gülşen'i ilk kez paylaştı! İbo Show ile ekranlara geri dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Tatlıses, kural bozdu ve kızı Gülşen ile bir pozunu ilk kez takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü türkücü, paylaşımına düştüğü notla ise tüm evlatlarını tek tek isim vererek andı. Ancak 7 çocuk babası Tatlıses, bir evladını yok saydı.  Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yaptığı son paylaşımla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı olarak ölümden dönen Ahmet Tatlı'yla aralarında süren gerginliği devam ettiren Tatlıses, yaptığı paylaşımda büyük oğlu Ahmet'i yok saydı.

ry_606

ÇOCUKLARINI TEK TEK SAYDI

Ünlü şarkıcı sosyal medyada kızı Gülşen ile karesini paylaştı. Ünlü sanatçının, fotoğrafın altına bütün çocuklarından bahsedip sadece Ahmet Tatlıses'ten bahsetmemesi krizin derinleştiğini ortaya koydu.

 

7286_1
Melek Zübeyde

Tatlıses son yaptığı paylaşımı ile çok konuşuldu. Kızı Gülşen'i paylaşan Tatlıses fotoğrafın üzerine 'Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır.

6187a01b70380e03f8956eef
İdo Tatlıses-Dilan Çıtak

Artı bir de Melek'im var o da babasını doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elim'im var ki sormayın. Nasılsın Babam süperim kızım ben de süperim baban diyip bitiriyor beni.

 

3012602_810x458

Elif Ada

Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin.' yazdı.

frt_2113

*İbrahim Tatlıses'in paylaşımında büyük oğlu Ahmet Tatlı'dan bahsetmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.



1 Mart 2022 Sal� 11:21

http://www.urfa63haber.com/haber/ibrahim-tatlises-cocuklarin-sayisini-bilmiyor-mu-14991.html