BAŞKAN CANPOLAT’TAN 10 OCAK MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 10 OCAK MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mesajında “Hakikati imar etmekte gözü ve kulağı yirmi dört saat açık olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” diyen Başkan Canpolat, mesajında şunları kaydetti: “Kalem ve kağıdın kutsallığına halel getirmeden hayatlarını mütemadiyen sahada geçiren gazetecilerimizin, gerçeğin peşindeki aziz mücadelelerini yürekten takdir ediyorum.

Adil şahitler olarak kalemini hiçbir paye için bükmeden, icra ettikleri görevin bilincinde olan değerli gazeteciler, halkın ve hakkın izinde bu onurlu mesleği sürdürmektedir.

Bizler de her halükarda gazetecilerin verdiği emek ve gayrete şahidiz. Bu gayretleriyle sadece ve sadece hakikatin ortaya çıkması açısından verdikleri mücadelenin kutsal olduğuna inanıyoruz. Bağımsız ve bağlantısız bir şekilde mevzilerini hiç bir iltimasa kurban etmeyen gazetecilerimiz, kamuoyunun nöbetçi muhafızları gibidirler.

Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde, ülkemizde, bölgemizde ve ilimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp, yorumlanmasında gazetecilerin önemli rolü bulunmaktadır. Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası, Şanlıurfa’mızın ve Haliliye’mizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmaların paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde büyük ölçüde katkı sunmaktadır.

Bu vesileyle yazılı, görsel ve interaktif ortamlarda halkımızın gözü kulağı olan, alın teri, onuru ve meslek etiğiyle kamuoyunun sesi olan bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”



10 Ocak 2022 Pazartesi 18:31

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-canpolattan-10-ocak-mesaji-14815.html