ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE MONT HEDİYE EDİLDİ

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde öğrencilere ayakkabı ve mont hediye edildi. Şanlıurfa’lı hayır sever iş insanı Ömer ÇİÇEK Eyyübiye ilçesindeki öğrencilere ayakkabı ve mont hediye etti.

ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE MONT HEDİYE EDİLDİ

Eyyübiye bağlı Şair Abdi İlkokulu ziyaret eden, iş insanı Çiçeklerin Tarım ürünleri sahibi Ömer Çiçek beraberine getirdiği bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilere bizzat kendisi verdi.

ÇİÇEK, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenciler ile buluşmanın ve onların yüzlerindeki mutluluğu görmenin hazzını yaşadıklarını söyledi.

Okul müdürü Hamit ŞEN, eğitime destek için gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı sayın ÇİÇEK'e teşekkür ederek, insana verilen değerin önemine işaret etti.

Okul Aile birliği başkanı Halil ANUK, ise "Halkımızın yardımlaşma ve dayanışma kültürünün unutulmadığı ve çocuklarımıza verilen bu hediyeler, onlardaki yardımlaşma bilincini de arttıracaktır. Bu güzel düşünceden dolayı Sayın ÇİÇEK ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hediyelerin ardında okul yönetimiyle okulu dolaşan ÇİÇEK okul ve öğrenciler hakkında istişareler edildikten sonra okuldan ayrıldı.



3 Aral�k 2021 Cuma 10:10

http://www.urfa63haber.com/haber/ogrencilere-ayakkabi-ve-mont-hediye-edildi-14657.html