DİL YALANDAN TUTULSAYDI MEVCUT BAŞKAN LAL OLURDU

Akçakale eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'dan ilçede yaşanan tutarsızlıklar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

DİL YALANDAN TUTULSAYDI MEVCUT BAŞKAN LAL OLURDU

Eski Başkan Abdülhakim Ayhan yaptığı açıklamada "Kıymetli Akçakaleli kardeşlerim! Son günlerde Akçakale’mizde yaşanan mağduriyetler ve bunlarla ilgili sorunlar, herkesi sıkıntıya sokmuştur. Mevcut siyasi anlayışın yaptığı açıklamalara baktığımızda var olan tutarsızlıkla ilgili birkaç cümleyle ifade etmek istiyorum.

Herkesin malumu üzerine seçimin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen hala benim belediye başkanlığı dönemime ait yapılan çalışmaları eleştirisel bir üslup ve tavırla bize yöneltilen söylemlerin içinin ne kadar boş ve tutarsızlıklarla dolu olduğu ortadadır.

Bizleri boş iddialarla sürekli hedefe koyarak ağzından düşürmeyen bir yönetim ile Karşı karşıyadır Şanlı ilçem. Öncelikle “Dil yalandan tutulsaydı mevcut başkan kesin lal olurdu.” Müfteriliğin her türlüsünü mevcut yönetim sayesinde maalesef öğreniyoruz.

Mevcut başkanın anlattığı keloğlan masallarına bakarsanız halkımızın tüm beklentisine cevap verildi ve insanlar hayatlarının en güzel yıllarını yaşıyor! Hemen hemen her gün yerel ve ulusal basında Mevcut başkanın güzel icraatları! Gündemi süslüyor. İnsan biraz utanır diyeceğim ama büyük beklenti içerisine girmiş olacağımdan susmayı tercih ediyorum.

Benim bildiğim devlette devamlılık esastır. Biz görevi devrettikten sonra sanki Akçakale’mizin tüm ödenekleri kesilmiş Mevcut belediye kuru ekmeğe muhtaç yaşıyormuş gibi bir hava estirilmektedir.

Akçakale’mize hizmet için iş yapan tüm alacaklılara hakkını vermemek için türlü taklalar attığınızı görmekteyiz. Bunun sebebini bu şekilde örtmeyi başarabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? İlçemizde herkesin dilinde aynı söz var bu aralar; “Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil.'' İnsanımızı böylesine bir umutsuzluğa sevk edenler elbette her şeyi inkar edecek ve olumsuzlukların sebebi olarak başkalarını işaret edecektir.

Biz biliyoruz ki; “iftira gelmeden önce yalana uğrar, çünkü yalan ve iftira en iyi iki dosttur. Yalan ve iftiranın diğer dostunu da tüm Akçakale halkı artık çok iyi biliyor.”



18 Kas�m 2021 Per�embe 08:03

http://www.urfa63haber.com/haber/dil-yalandan-tutulsaydi-mevcut-baskan-lal-olurdu--14618.html