AZİZ AYDINLIK’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

AZİZ AYDINLIK’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Aydınlık, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet’imizin 98’inci yaşı kutlu olsun.

Milletimizin ve ülkemizin bekası için olmazsa olmazımız olan Cumhuriyet’imizin temelinde ‘demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti’ anlayışı vardır. Ülkemizde üstünlerin hukukunun değil hukukun üstünlüğünün hâkim olması için, toplumumuzun her kesiminde artık daha yüksek sesle talep edilen adaletin hâkim olduğu bir Türkiye için mücadele etmeye devam ediyoruz.

Atalarımızın canlarını vererek kurtardığı bu vatan toprağı, bin bir fedakârlıkla kurduğu Cumhuriyet’imizin ‘demokrasi’ ile taçlandırılması vazgeçilmez hedefimizdir.

Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa, kazanılan zaferler kalıcı olmaz” uyarısı da yürüdüğümüz yolun temel ilkelerinden birini oluşturmaktadır. İçinde bulunduğumuz bu günlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir yurttaşının yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıları aşmak için tam da 98’inci yaşını kutladığımız Cumhuriyet’e yakışır bir şekilde; bağımsızlık, adalet, üretim ve liyakatle tüm sorunları bir bir aşacağımıza olan inancımız tamdır.

Yeniden Cumhuriyet’i coşkuyla kutlayabildiğimiz, şehitlerimizin kanlarıyla kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşlarımızın için yeniden Devlet Ana-Devlet Baba olabildiği, tüm hak ve özgürlüklerde yeniden 84 milyon yurttaşımızın eşit olabildiği, üretken bir Türkiye varacağımız en önemli noktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, terörle mücadelede kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.”



28 Ekim 2021 Per�embe 23:15

http://www.urfa63haber.com/haber/aziz-aydinliktan-cumhuriyet-bayrami-mesaji-14550.html