BABACAN PARTİSİNİN EYYÜBİYE 1.OLAĞAN KONGERESİNE KATILDI

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eyyübiye 1’inci Olağan İlçe Kongresi'ne katılmak için Şanlıurfa’ya geldi

BABACAN PARTİSİNİN EYYÜBİYE 1.OLAĞAN KONGERESİNE KATILDI

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eyyübiye 1’inci Olağan İlçe Kongresi'ne katılmak için Şanlıurfa’ya geldi. Genel başkan Babaca'nin katılımı ile gerçekleşen kongerede mevcut başkan Mahmut İbrahimoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongerede bir konuşma yapan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan konuşmasında "AK Parti iktidarının ilk yıllarında ortak aklın işletildiğini vurgulayarak, o dönemde demokratikleşme yönünde atılan adımlara sahip çıktı.

O yılları günümüzle karşılaştıran Babacan şu ifadeleri kullandı: "Ortak aklın çalıştırıldığı dönemde ilmek ilmek ördüğümüz demokratikleşme hikayesinin böyle sona ermesine izin vermeyeceğiz. Bu ülke çok büyük başarılara imza attı.

Biz o başarıların yerle bir olmasına izin vermeyeceğiz. Sayın Erdoğan hiç kusura bakmasın, demokratik kazanımların eski günlere dönmesine izin vermeyeceğiz. Her fırsatta, ben ve arkadaşlarımın yönetimde olduğu dönemin başarılarıyla övünüyor.

Şimdiki iktidarın yaptıklarıyla, o günlerde yapılanlar arasında dağlar kadar fark var. Herkes kendi muhasebesini yapsın. Bizim alnımız açık, başımız dik. Biz bu demokratik gerileme dönemini sona erdireceğiz" dedi.

Kongerede Genel Başkanı Ali Babacan'na zilkitlar eşliğinde yörenin yöresel kıyafetlerinden Şal aba takdim edildi. 



17 Ekim 2021 Pazar 11:56

http://www.urfa63haber.com/haber/babacan-partisinin-eyyubiye-1olagan-kongeresine-katildi-14516.html