Vali Küçük’ten Taraftarlara Destek

Şanlıurfa Valiliği tarafından hazırlanan 1000 adet Şanlıurfaspor kaşkolü Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından Şanlı Gençlik Taraftarına dağıtıldı.

Vali Küçük’ten Taraftarlara Destek

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneğindeki programa gelişinde Vali İzzettin Küçük; taraftarların meşaleli, tezahüratlı sevgi gösterileriyle karşılandı. Dernekte yaptığı konuşmada her zaman Şanlıurfaspor’un ve taraftarlarının yanında olacaklarını belirten Vali İzzettin Küçük: “Bu yaptığımız küçücük bir şey, hiç önemli değil. Şanlıurfaspor bu şehrin en önemli markasıdır. Herkesi birleştiren, bizim gururumuz olan takımımızdır. Bu renklere gönlümüzü vermişiz. Bu renkler muhakkak süper ligde oynayacaktır. Bu sene hiç endişe etmeyin, kümede kalacağız. Gelecek sene hiç play off oynamadan süper lige çıkacağımıza inanıyorum. Bunun alt yapısını hazırlıyoruz. Yakında bununla ilgili haberleri Fethi Başkan’dan, benden ve Büyükşehir Belediye Başkanından duyacaksınız. Gelir olarak takımı sağlam temellere oturtacağız, bunun başka çaresi yok” dedi.

 

Taraftarlara da seslenen Vali İzzettin Küçük; her şartta takımı destekledikleri için kendilerine teşekkür ederek: “Ben Vali olarak her zaman yanınızdayım. Büyükşehir Belediye Başkanımız da size destek verecek. Bundan sonra da her hangi bir isteğiniz olursa lütfen bana söyleyin” sözleriyle taraftarlara desteğini yineledi.

Yaptığı konuşmanın ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından hazırlanan bin adet kaşkol taraftarlara hediye edildi. Daha sonra dernek tarafından Vali İzzettin Küçük’e teşekkür plaketi verildi. Programın sonunda Vali İzzettin Küçük yine taraftarın coşkulu gösterileriyle uğurlandı.

 

 



4 Mart 2016 Cuma 15:44

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-kucukten-taraftarlara-destek-1451.html