BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'A TOPLUM REFAHI PROJESİ ÖDÜLÜ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret eden bir grup özel eğitim öğretmeni, Toplum Refahı projesi için plaket verdi

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'A TOPLUM REFAHI PROJESİ ÖDÜLÜ

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından bir süre önce özel bireyler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşların ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen ‘Toplum Refahı’ projesi halkın takdirini kazandı.

Bu kapsamda Özel Siverek Dilgem Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri Başkan Çakmak’ı makamında ziyaret etti. Toplum Refahı projesi için Başkan Çakmak’ı tebrik eden öğretmenler, özel bireylere duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti. Toplum Refahı projesinin önemine değinen Dilgem Siverek öğretmenlerinden Selim Balık, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak hanımefendi tarafından uygulanan proje çok önemli bir adımdır.

Başkanımızca Toplum Refahı projesi kapsamında başlatılan özel bireylerin hayatını kolaylaştırmak adına yapılan yol çalışmalarında göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğretmenlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Şehrimizde yaşayan her bireyi düşünmek bizim görevimizdir. Söz konusu özel bireyler olunca duyarlılığımız daha da artıyor çünkü her insanın bir engelli adayı olduğu bilinciyle hareket ediyoruz.

Bu noktada toplum refahı projesi bizim için de önem arz ediyor. Öğretmenlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” diye konuştu.



14 Ekim 2021 Per�embe 10:39

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ayse-cakmaka-toplum-refahi-projesi-odulu-14503.html