BAŞKAN YETİM, İNADINA BAŞARACAĞIZ

Şanlıurfaspor bu sezon tüm olumsuzluklara rağmen inadına başaracak ve hedefine ulaşacak

BAŞKAN YETİM, İNADINA BAŞARACAĞIZ

Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim son günlerde beklenmeye Teknik direktörü istifası nedeniyle çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Yetim katılmış olduğu bir televizyon programında hafta içinde yaşanan Teknik direktör Gürses Kılıç istifası ile ilgili yaptığı açıklamada Gürses hocanın kendi isteği ile takımdan ayrıldığını kulüp ve yönetim arasında herhangi bir kırgınlık söz konusu olmadığını açıkladı.

Başkan Yetim Teknik Direktör Gürses Kılıç'ın Eskişehirspor maçından sonra kamuoyundan gelen yoğun eleştirileri gerekçe göstererek kulüpten karşılıklı anlaşarak ayrılma isteğini belirti yapılan ikna çalışmalarını sonuçsuz kalması nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum.

Başkan Yetim kamuoyunda Şanlıurfaspor'ın başarısız olması için yalan yanlış haberler ve asılsız sosyal medya paylaşımlarında bulunuyor. Bunların hepsini tanıyoruz ama Nemrudilere inat başaracağız sezon sonunda hedefimize inşallah ulaşarak bir üst lige çıkacağını söyledi.



27 Eyl�l 2021 Pazartesi 23:19

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yetim-inadina-basaracagiz-14450.html