URFA'LI ALİMİN FERYADI

Şanlıurfalı gönüllü vaiz Mehmet Emin Kutluay kutsal mekanlarda yaşanan saygısızlıklardan dolayı feryat etti

URFA'LI ALİMİN FERYADI

Gömülü vaiz ve Rahmet damlası derneği başkanı Merhum Aziz Kutluay'ın ( Aziz hoca ) oğlu Mehmet Emin Kutluay Şanlıurfa'da Kutsal mekanlarda yaşanan saygısızlıklardan dolayı feryat ederek yetkililerden konu hakkında çözüm bekliyor.

Kutluay feryadını şu açıklamalar ile dile getirdi. "Yine bana kızanlar olacak olsun umurumda bile değil. Hakkın hatırı her zaman yücedir. yazım kör olan Dergahtan sorumlu şurkav vakfına ve idarecilerine ithaf olunur bu yazımı okusunlar.

Dışardan misafirlerimiz gelmişti. Dergahı gezelim dediler. Yok dememe rağmen gittik. ALLAHIN ayetinin nazil olduğu ve her sabah ve ikindi evradı Fethiye’lerin okunduğu dergah ben inanıyorumki idarecilerini çarpacaktır yada çarpmıştır.

Hz Muhammed savs’min sakalı şerifinin olduğu”Dede Osman’ı avninin ”babası abdal muhammedlerin” Abdülkadir badıllı abilerin” Sabri yazar hocamın” ve bediuzzaman saidi Nursi’nin cesedini 110 gün misafir eden dergahtaki açık ve saçıklık almış başını gidiyor.

Görmüyorsunuz diyecektim sonra aklıma ayet geldi. Gözleri var görmez”kulakları var işitmezler.

Mini etekle yada göbeği açık askılı atletle mağara ziyareti yapılıyor. dergah buluşma merkezi olmuş. Nerdesin şurkav yönetim kurulu. nerdesiniz Urfa hakkında söz sahibi olanlar.tarikat liderleri hocalar mollalar nerdesiniz gelin bu pisliğe dur diyelim.

Eskiden emanet örtü verilirdi dergaha”Eyüp peygambere gelenlere. Gelin bu işe yine cözüm bulalım. Konya’da Mevlana’ya bu halde giren varmı hayır. İstanbulda ebu Eyüp el Ensari’ye giren varmı hayır.

Bırakın İslami yerleri kliseye bu elbiselerle bırakıyorlarmı Allah aşkına Ama urfada Eyüp peygamber makamıda dahil bütün ziyaretler edepsizce yapılıyor.

Gelin hz İbrahim’in”saidi Nursi’nin”dede osmanların kemiğini sızlatmayalım. Bu işe cözüm bulalım. Yoksa mahşerde yakamızı tutarlar benden demesi. Dergahtaki manevi hava öldü. Başımız sağolsun. " dedi.



29 A�ustos 2021 Pazar 19:44

http://www.urfa63haber.com/haber/urfali-alimin-feryadi-14331.html