İYİ PARTİLİ İLÇE BAŞKANINDA KADINLAR VE LAHMACUNCULARI KIZDIRACAK PAYLAŞIM

Kendi Partisinin genel başkanın kadın olduğunu unutan İlçe Başkanından kadın kullanıcıya hakkımı birebir kullanmak isterim gelirsen beklerim.

İYİ PARTİLİ İLÇE BAŞKANINDA KADINLAR VE LAHMACUNCULARI KIZDIRACAK PAYLAŞIM
Bir vatandaşın "Semih Bey LGBT'li misiniz?" sorusuna sinirlenen İYİ Partili İlçe Başkanı Semih Tayfur, kadın kullanıcıya verdiği yanıtla tepki topladı. Tayfur, "Cevap hakkımı birebir uygulamalı olarak kullanmak isterim. Antalya'ya gelirseniz beklerim mutlaka" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski futbolcu Alpay Özalan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bayburt'ta yaşadığı gerginlik üzerine bir paylaşım yapmış ve "Meral Akşener'in ekibi yine vatandaşlara saldırdı. Hani millet sizi çağırıyordu" demişti.

Antalya Muratpaşa İYİ Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur ise bu paylaşıma cevap olarak ilginç bir tweet atarak Lahmacuncu bebiş ifadesini kullandı.

 

İyi Partili İlçe Başkanı Semih Tayfur'dan vatandaşa tepki çeken yanıt KULLANICININ SORUSUNA SİNİRLENDİ

Semih Tayfur'un paylaşımına bir kullanıcı cevap vererek, "Semih bey LGBT'li misiniz?" sorusunu sordu. Bu soru üzerine sinirlenen Tayfur, sosyal medyada tepki çeken bir yanıt verdi. Kendi partisininde bir kadın olduğunu unutarak İYİ Partili ilçe başkanının bir kadına yönelik kullandığı bu ifadeler, diğer kullanıcılar tarafından da eleştirildi.

"CEVAP HAKKIMI BİREBİR UYGULAMALI OLARAK KULLANMAK İSTERİM"

Tayfur paylaşımında şunları yazdı:

"Bir kadın tanımadığı bir erkeğe sosyal medyadan böyle bir soru sorarsa cevap hakkımı birebir uygulamalı olarak kullanmak isterim. Antalya'ya gelirseniz beklerim mutlaka"

İyi Partili İlçe Başkanı Semih Tayfur'dan vatandaşa tepki çeken yanıt "ÖZELLİKLE KADINLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİM"

Gelen tepkiler nedeniyle Tayfur, bir özür açıklamasında bulunarak "İtidal ve soğukkanlılığımı kaybederek yaptığım paylaşım dolayısı ile amasız, fakatsız, kamuoyu ve özellikle kadınlarımızdan özür dilerim" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili İlçe Başkanı Semih Tayfur'dan kadın kullanıcıya tepki çeken yanıt: Cevap hakkımı birebir kullanmak isterim Haberler.com


19 A�ustos 2021 Per�embe 11:21

http://www.urfa63haber.com/haber/iyi-partili-ilce-baskaninda-kadinlar-ve-lahmacunculari-kizdiracak-paylasim-14275.html