EYÜPOĞLU; FAKIBABA DOĞU PERİNCEK’İN SİYASETÇİ ARTIĞI

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi Akabe mevkiindeki okulda yaşanan çökmeyle ilgili Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in soruşturma başlatması ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da valinin soruşturmasına destek vermesinin ardından bu kez mütahit konuştu.

EYÜPOĞLU; FAKIBABA DOĞU PERİNCEK’İN SİYASETÇİ ARTIĞIŞanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi Akabe mevkiindeki okulda yaşanan çökmeyle ilgili Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in soruşturma başlatması ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da valinin soruşturmasına destek vermesinin ardından bu kez mütahit konuştu. Tartışmaların odağındaki okulun Mütahiti ve Mühendisi Ali Eyyüboğlu,  yazılı basın açıklmasında bulundu. EYÜPOĞLU'nun yazılı açıklmasına müdahale etmeden yayınlıyoruz. Açıklamasında kendini savunan İş insanı Ali Eyyüpoğlu şunları söyledi; Adım Ali Eyyüpoğlu okulu yapan firmanın sahibiyim. Haberinizi gördüm vali bey soruşturma başlatmış, elbette ki asli görevi ilgilenecek gerekirse soruşturma başlatacak. 
Bütün imalatlarımın arkasındayım, yaptığım herhangi bir usulsüz imalat yoktur. Devletimizin binlerce mühendisi var gider kusur kimde ise karar verir ve tekraren düzelttirir.        FAKIBABA ŞOV YAPMAYAYIMI ÇIKTIN       Eyüpoğlu; Elinde herhangi bir rapor var ise çıkar konuşursun, ahlaktan yoksun olmasaydın  hırsızlıkla itham etmezdin, kendiniz HIRSIZISINIZ Doğu Perincek altlığı siyasetçi artığı FAKIBABA şov yapmaya mı çıktın. Şov yapacak başka bir alan ara benden bir şey anlayamasın. Çünkü soğan yemedim.         YALANCI , İFTİRACI         Beni bütün iş yaptığım kurumlar bilir. Ama sana ben milyon kere YALANCI, İFTİRACI DİYORUM . Urfa kamu oyu çok iyi biliyor ki bu habere soyadımdan dolayı atladığını çabucak anlayacak gördüğüm her ortamda da yüzünüz kızartacağım. Şanlıurfa kamuoyu çok iyi biliyor ki sen sadece soyadımdan dolayı bu habere atladın altın yine boş çıkacak fakibaba, şimdi sen eline telefonu al bütün kurum müdürlerini ara tanıdığın ne kadar mühendis varsa hepsini bilirkişi diye bana yolla. Yollamasan adam değilsin.         URFA EĞİTİMDE NEDEN SONCU       Urfa nın eğitimiyle ilgilenseydin  25 yıldır siyaset arenasındasın neden eğitimde sonuncuyuz. Hiç düşündünüz mü sayın şovmen, Okul tamamen kulanım hatasından dolayı çatıdan su sızmış ve tavanları alçıpan olduğundan alçı su almış ve ağırlık oluşturmuş ve asma tavan  düşmüştür. Bunu bu işten anlayan herkes ilk bakışta anlayacaktır.
 Diyeceklerki çatı neden su almış. Çatının isalasyon imalatının ihale projesindeki imalatın  beni tatmin etmediğini gerekçeli bir rapor ile  kuruma bildirdim. Buna istinaden kurum görüşümü doğru bulup normal mebram yerine  jeo mebram ile imalatımızı değiştirmiştir. Bunun bütün belgeleri kurumda mevcuttur. İki gün boyunca içine  su doldurarak testimizi yaptıktan sonra koruma imalatlarını yapmamıza izin verildi ve koruma imalatlarımızı yaptık. Bu imalatla ilgili bütün fotoğraflar kurumda mevcuttur.
    Her imalatımızın fotoğrafları, TSE belgeleri ,raporları kurumda mevcuttur. Yaptığım imalatlarımın hepsi fen kurallarını uygundur.
•    Ahlak yoksunu et mafyası uşağı ,Doğu Perinçek hocasından algı yapma kursu almış  bozuntu. Algı yapmaya  çıktıysan yolun kapalı. Sen kimsin ki elinde belge olmadan hırsızlıkla itham edersin hırsızın kıralı sensin.
•    Tekrar ediyorum yaptığım işin arkasındayım arkasındayım arkasındayım.
•    Bütün urfa bilsin ki bu çatı değildir alçıpan asma tavandır. Ve değeri 30000tl dir. Her ne kadar fakıbaba nın değerinden fazla olsa da şov yapmak amacıyla bey efendi sahneye çıkmıştır.”


5 A�ustos 2021 Per�embe 14:01

http://www.urfa63haber.com/haber/eyupoglu-fakibaba-dogu-perincekin-siyasetci-artigi-14198.html