KARADEMİR, BU TABUYU YIKAMAYA GELİYORUM

Türkiye Futbol Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi, 17 Temmuz Cumartesi günü belli olacak.

KARADEMİR, BU TABUYU YIKAMAYA GELİYORUM

Seçime sayılı günler kala daha önceden adaylığını açıklayan Abdullah Canbeyli’nin adaylığını geri çektiği öğrenildi. Hafta sonunda bir değişiklik olmaması halinde seçime, Sabri Karademir ve İbrahim Halil Durmaz olarak iki adayla gidecek

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) seçim öncesi tarafsızlığını kayıp etme yönünde davranışlarda bulunması yönünde hareketlerde bulunması nedeniyle Yönetime çağrıda bulunan İl Temsilcilik başkan adayı Sabri Karademir, seçim öncesi yaptığı açıklamada "yönetimin yanlı davrandığını belirterek ve tarafsızlığa davet etti.

BU TABUYU YIKAMAYA GELİYORUM

Başkan adayı Kardemir, ASKF Yönetiminin seçim öncesi vaatleri gerçekleştirmediğini ancak hafta sonu yapılacak olan seçimde seçilmesi halinde “Bu tabuyu yıkmaya geliyorum” dedi.

ASKF Yönetimine vaatlerini hatırlatan Karademir, “Herkesin malumu daha önce Futbol İl Temsilcileri ASKF’nin talebi ile TFF tarafından atama ile yapılıp TASK’a bildiriliyordu.

 

Mevcut seçilen yönetim. Seçim vaadinde bu işi seçimle yapacağını söylemişti. Sebebi ise ASKF ve İl Temsilcisi birbirinden ayrı olmalı ki ASKF İl Temsilcisini baskı altına kalmadan, bağımsız çalışabilsin.

Buraya kadar her şey normal ve demokratik olduğunu belirten başkan adayı Karademir ancak seçim kazanıldıktan sonra fikirler değişmiş olmalı ki seçilen yönetim en sonunda dilinin altındaki baklayı çıkararak bağımsız olmalı dediği ve seçimle belirlenecek olan il temsilcisini kendi yönetiminde olan eğitim sekreteri bir üyesini aday gösterip bu yönde çalışmalar yapmaya başladı.

PEKİ, BU NE LAHANA TURŞUSU BU NE PERHİZ?

Başkan adayı Sabri Karademir, Ben kimsenin adayı değil, oy kullanacak 75 kulübün adayıyım ve bu kulüplerin oylarına talibim. Bu köhne düşüncelerden kurtulun sizler böyle yaptıkça, bu şekilde küçük düşündükçe memleketin sporu hiçbir yere varamaz.

Bırakın artık insanları başkalaştırmayı. Artık Yeter. Bütün kulüpleri oy kullanırken ellerini vicdanlarına atmalarını o şekilde oy kullanmalarını istiyoruz. Hangisi hakkımızda hayırlı ise o olsun” dedi.

Başkan Adayı Sabri Karademir adaylık başvurusunu resmen ASKF Başkanlığına yaparak  seçimde kullanılacak olan oy pusulasının renginin yeşil olarak belirlendiğini açıkladı. Amatör Spor kulüp temsilcileri tarafından kullanılacak oylarının yeşil olması halinde Şanlıurfa futbolunun önü açık olacağını belirti.

 



15 Temmuz 2021 Per�embe 09:06

http://www.urfa63haber.com/haber/karademir-bu-tabuyu-yikamaya-geliyorum-14097.html