NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ ÖDEMELERI YARIN HESAPLARA YATIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Haziran ayına ait nakdi ücret ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını açıkladı.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ ÖDEMELERI YARIN HESAPLARA YATIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Haziran ayına ilişkin nakdi ücret ödemelerinin hesaplara yapılacağını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada, nakdi ücret ödemelerinin yarından itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Haziran ayına ait nakdi ücret ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını açıkladı.

HAZİRAN AYI NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ YARIN ÖDENİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin yarın gerçekleştirileceğini bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamasında,

Nakdi ücret desteği ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Bakan Bilgin, “Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz’da yapıyoruz” dedi.

 

Ödemelerin yarın banka hesapları üzerinden yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan kişilerin ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirileceğini duyurdu.

Haziran ayına ilişkin nakdi ücret ödemeleri 9 Temmuz’da hesaplara yatırılmaya başlanacak. Ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan kişilerin ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirileceğini duyurdu

HAZİRAN AYI NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ YARIN HESAPLARDA

Ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan kişilerin ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirileceğini duyurdu.

 


8 Temmuz 2021 Per�embe 12:11

http://www.urfa63haber.com/haber/nakdi-ucret-destegi-odemeleri-yarin-hesaplara-yatiyor--14062.html