ŞANLIURFA'DA TRANSFER BOMBALARI BİR BİR AÇIKLANIYOR

Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Emin Yetim ve yönetim kurulu tarafından Transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor

ŞANLIURFA'DA TRANSFER BOMBALARI BİR BİR AÇIKLANIYOR

Şanlıurfaspor transfer komitesi transfer çalışmalarına aralıksız devam ederek transfer bombalarını bir bir açıklıyor İlk transfer orta saha oyuncusu Sefer Kanıtemiz ile 2 yılık anlaşma sağlandıktan sonra. İkinci transferi geçen sezon devre arasından Şanlıurfaspor da kiralık olarak forma giyen, Boluspor'dan 23 yaşındaki sağ bek Muhammed Raşit Yöndem ile 2+1 (3 yıllık) sözleşme imzaladı.

 

Üçüncü transferini, geçen sezon kiralık olarak Karaköprü Belediyespor forması giyen, İstanbulspor'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bugün Başkan Emin Yetim ve Transfer komitesi tarafından iki transfer gerçekleştirildi.

Bugün Şanlıurfaspor Başkan Emin Yetim ve Transfer komitesi tarafından geçen sezon Pendikspor ve Sancaktepe formaları giyen, Trabzonspor'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Behlül Aydın ile 1 yıl kiralık ile geçen sezon kiralık olarak Vanspor FK forması giyen, İstanbulspor'dan 22 yaşındaki stoper Şiyar Kepir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer komitesi teknik heyettin istekleri doğrultusunda ve ihtiyaç duyulan yerlere transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



21 Haziran 2021 Pazartesi 17:01

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-transfer-bombalari-bir-bir-aciklaniyor-13967.html