SURUÇ'TA KADIN HIRSIZLAR SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Suruç'ta ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin tarafından hırsızlık yaptıkları belirlenen 3'ü kadın 1 erkek toplam 4 kişi yakalandı

SURUÇ'TA KADIN HIRSIZLAR SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Suruç ilçesine gelerek ev ve işyerlerinden hırsızlık yapacağı bilgisine ulaşan Suruç Emniyet Müdürlüğü ekipleri İhbarı değerlendirmek üzere ilçe genelinde çalışma başlattı.

Çalismalar sonucu tespit edilen zanlılar takibe aldı..Polislerin takibinden habersiz olan zanlılar S.Y, G.Y, D.G, S.Y ilçe merkezinde ev ve iş yerlerinden yapmış oldukları hırsızlıkların ardından Aligör Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde kendilerini bekleyen araca bindikleri sırada yapılan operasyonla suç üstü yakalandılar.

Bir anda polisi karşılarinda gören ve yakalanan hırsızlık zanlılarından S.Y.isimli kadının yere attığı çorap içerisinden 1470 TL para ve 1 adet Cumhuriyet altını çıkarken D.G isimli kadının ise yere attığı ve kapı açmaya yarayan plastik kart ele geçirildi. Göz altına alınan Şahıslar yapilan işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.



16 Haziran 2021 �ar�amba 08:52

http://www.urfa63haber.com/haber/suructa-kadin-hirsizlar-suc-ustu-yakalandi-13931.html