BAŞKAN BAYIK,HAYAT BOYU ÖĞRENİM ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Hilvan'da Çeşitli etkinliklerle kutlandı

BAŞKAN BAYIK,HAYAT BOYU ÖĞRENİM ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Hilvan’da ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinin işbirliği ile ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hilvan Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen etkinliğe Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçe protokolü, eğitmen ve kursiyerler katıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi, Hilvan Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan kurslarda tamamı el emeği göz nuru olan kültür ve sanat ürünlerinin sergilendiği ürünler, sergiyi gezen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘İnsanoğlunun sürekli öğrenme çabası bitmez tükenmez bir olgudur.

Eğitim herkes içindir ve asla bunun bir zamanı, dönemi yoktur. Bugün, öğrenmenin azim ve çabası ile çok güzel bir kültür sanat sergisine şahitlik ediyoruz.

İnsanın zaman içinde becerisini geliştirmesi ve bu beceriyi kendisinden sonraki kuşaklara aktarması kadar güzel bir duygu olamaz. Bu vesile bugün burada emek veren tüm öğretmenlerimize, kursiyerlerimize, kurum ve değerli yöneticilerimize teşekkür ediyor, Hayat Boyu Öğrenme Haftalarını kutluyorum dedi.



2 Haziran 2021 �ar�amba 22:06

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayikhayat-boyu-ogrenim-etkinliklerine-katildi-13878.html