BAŞKAN YETİM TEK ADAY MI

Yaklaşan Kongere tarihi ile Kulüp Başkanlığına mevcut başkandan başka aday çıkmayacak mı

BAŞKAN YETİM TEK ADAY MI

Şanlıurfa'da kongre tarihine sayılı günler kalmasına rağmen mevcut Başkan adayından başka aday çıkmamasından dolayı mevcut kulüp Başkanı Emin Yetim’in kongrede tek başkan adayı olarak girmesi bekleniyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Emin Yetim’in mevcut yönetim listesi ile mı yoksa yapacağı değişiklerle yeni sezonda güçlü bir yönetim kadrosu ile yeni sezonda güçlü bir Şanlıurfaspor kurmayı hedefliyor.

Başkan Yetim geçen sezonda anlaştığı Teknik direktör Gürses Kılıç ile önümüzdeki sezondan başarılı bir takım kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Ligin devre arasında Şanlıurfaspor’a gelen Teknik direktör Gürses Kılıç göstermiş olduğu başarılı bir yönetimle takımın ligde kalmasını sağlamıştı.

Geçen sezon yaşanan olumsuzlukların yeni sezonda tekrar yaşamak istemeyen deneyimli hoca transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde yürütüyor.

Kongere sonrası göreve gelecek olan yeni yönetim kurulu başarılı bir sezon geçirmek ve önümüzdeki sezon taraftarlarına başarılı bir takım izletmenin hesapları içinde olan yönetimin Teknik direktör Gürses Kılıç’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürmesi hedefleniyor.



2 Haziran 2021 �ar�amba 20:56

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yetim-tek-aday-mi-13877.html