DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteyşti mahallelerinde 2 yeni parkı hizmete sunmak amacıyla çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor

DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, daha yeşil bir ilçe parolası ile ilçeye yeni yeşil alan kazandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Devteyşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde iki yeni park yapım çalışması başlattı.

İlk olarak Devteyşti mahallesinde toplamda 5000 metrekare alan üzerine park yapımı çalışmalarına başlayan ekipler, diğer taraftan da Ahmet Yesevi mahallesindeki 4000 metrekare alanda çalışmalara başladı. Ekipler; yeni parklarda toprak serimi, bordür döşemesi ve çevre düzenlemesi işlemlerine devam ediyor.

 

Yürütülen çalışmaların ardından yeni parklarda ışıklandırma ve mevsim şartlarına uygun yeşillendirme çalışmalarına başlanacak. Devteyşti ve Ahmet Yesevi Mahallesinde devam eden yeni park çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri ise Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.



24 May�s 2021 Pazartesi 17:17

http://www.urfa63haber.com/haber/daha-yesil-bir-haliliye-icin-calismalar-suruyor-13830.html