BAŞKAN KIRIKÇI İSTEDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı Genişletmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talep etti.o talep yerine geldi.

BAŞKAN KIRIKÇI İSTEDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, geçtiğimiz aylarda düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Şanlıurfa'nın büyük sıkıntısı haline gelen Uçak seferlerini bir an önce çözüme kavuşması için talepte bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu talepler sonrası vermiş olduğu talimatları ile Şanlıurfa'da Türk Hava Yolları yetkilileriyle yapılan toplantılarla konulacak ek seferler için istişarelerde bulunulmuştur.

Gerçekleşen istişareler sonrası bugün AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, bakanlık yetkililerinden ve THY yetkililerinden aldığı bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşarak artık Şanlıurfalı vatandaşlarımızın Gaziantep ve Diyarbakır'a gitmesine gerek kalmayacağını, uçak ek seferlerin konulduğunu ifade etti.

Başkan Kırıkçı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Pazartesi (24.05.2021) gününden itibaren Şanlıurfa, artık Gaziantep veya Diyarbakırdan uçmayacak. Şanlıurfa Gap Havaalanı için yeni sefer programı başlıyor. Sayın Cumhurbaşkanıma göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyetten dolayı saygılarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İşte o seferler ve saatleri



21 May�s 2021 Cuma 19:10

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kirikci-istedi-cumhurbaskani-erdogan-talimati-verdi--13806.html