BAŞKAN EYYÜPOĞLU KADİR GECESİNDE EMNİYET GÜÇLERİNİ UNUTMADI

AK parti Haliliye ilçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu Kadir Gecesinde Emniyet güçlerini unutmadı

BAŞKAN EYYÜPOĞLU KADİR GECESİNDE EMNİYET GÜÇLERİNİ UNUTMADI

AK parti Haliliye ilçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu Kadir Gecesinde ilçenin bir çok noktasında vatandaşların güvenliği için görev başında bulunan Emniyet görevlilerini unutmadı.

Başkan Eyyüpoğlu görev başında bulunan Emniyet görevlilerini Ziyaret ederek Kadir Gecelerini kutladı ve Çam sakızı çoban armağanı olarak kendilerine tatlı ikramında bulundu.

Başkan Eyyüpoğlu'nin bu davranışı Emniyet güçlerı tarafından büyük bir sevgi ile karşıladı. Başkan Eyyüpoğlu'nın yaptığı ikramı alan Emniyet güçlerı bu davranışından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Eyyüpoğlu Kadir Gecesinin Yüce Kur'an da belirttiği gibi bin aydan daha hayırlı bir gece gecelerini kutlamak ve böyle bir gecede Bizim can ve mal güvenliğini ve Ülkenin selameti için canları pahasına koruyan Emniyet Güçlerimizi görevleri başında ziyaret etmek onların hayır duasını almak ve onlara hayır duasında bulunmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimiz boyunca görevi başında bulunan Emniyet görevlilerine çam sakızı çoban armağanı olarak tatlı ikramında bulunduk dedi.



9 May�s 2021 Pazar 10:44

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-eyyupoglu-kadir-gecesinde-emniyet-guclerini-unutmadi-13737.html