SPORDA MASABAŞI OYUNLAR BAŞLADI

TFF 2.Lig Beyaz grupta ligin Bitimine bir hafta kala Masa başı oyunlar dönmeye başladı gibi

SPORDA MASABAŞI OYUNLAR BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz grupta ligin son haftasında oynanacak maçlar sonucundan kümede düşecek takımların belerleneceğinden dolayı bazı takımlar tarafından masa başı oyunlar dönmeye başladı gibi bir izlenim meydana geldi.

Geçen hafta oynanan Kocaelispor Zonguldak Kömürspor maçı sonrası Kocaelispor'ın galip gelmesi nedeniyle küme düşme potasına dahil olan Zonguldak Kömürspor'dan dikkat çekici bir açıklama geldi.

Kocaelispor kulüp Başkanı Engin Koyun'un Gümüşhaneli olması nedeniyle bu konuya vurgu yapan Zonguldak Kömürspor'un açıkaması şu şekilde: " Oynanan müsabakada galip olarak ayrılan dost takım Kocaelispor Kulübü'nü tebrik ediyor, 1.Lig'e yükselme maçlarında başarılar diliyoruz.

Anadolu'nun önemli spor kulüplerinin başında gelen Kocaelispor'un değerli başkanı sayın Engin Koyun'un Gümüşhaneli de olsa, Kocaelispor'un Gümüşhanespor maçına tam kadro çıkacağına ve sezon boyunca gösterdikleri performansı bu müsabakada da göstereceğine inanıyoruz." Açıklamasında bulundu.

KOCAELİSPOR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

 Konuyla ilgili Kocaelispor'dan yapılan açıklamada "Kocaelispor'un böyle işlerin içinde asla olmayacağını ve Zonguldak Kömürspor tarafından yapılan açıklamayı kınadığını belirten Kocaelispor Başkanı Koyun, Cumartesi günü Gümüşhanespor maçının kazanılmasını diğer maçlardan daha önemli olduğunu ve 3 puanı alacaklarını söyledi.

BUNLARI KONUŞMAK BİLE AYIP

Başkan Engin Koyun'un açıklamaları şöyle: "Burası Kocaelispor. Bu bize yakışır mı, Bunu konuşmak bile ayıp Hak var hukuk var. Bu işlerin böyle gidebileceğine inanan insanlar var. Sahaya çıkacağız, oynayacağız. Bizim futbolculara böyle bir şey yap, yenil deme şansımız var mı ya? Uzaktan yakından böyle bir şey olamaz. Kişiliğime, karakterime uymaz. Allah bunun hesabını sorar.

GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDA BUNLARIN KONUŞULMAMASI LAZIM

Bunları konuşmak bile ayıp. Futbolculara Gümüşhane'ye yenilin mi diyeceğiz? Centilmenliğe, insanlığa yakışır mı bu? Nasıl böyle bir açıklama yaparlar, aklım almıyor. Talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Böyle bir şeye gerek var mıydı ya? Çıkacağız, cumartesi günü 3 puanı alacağız" dedi.

 



4 May�s 2021 Sal� 15:18

http://www.urfa63haber.com/haber/sporda-masabasi-oyunlar-basladi-13708.html