BAŞKAN KUŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı.

BAŞKAN KUŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

 Başkan Kuş mesajında, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı. Başkan Kuş mesajında, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Başkan Kuş, yazılı olarak yayımladığı mesajında şunları söyledi;” Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramını en derin duygularımla kutlarım.

Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bu dayanışma gününü bu günle sınırlı tutmayıp onların dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm bulmak öncelikli işimizdir.

Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız. dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz.

İşçi kardeşlerimiz de bu zor günlerden etkileniyor. Bu mübarek günlerde hep birlikte dua edip, daha sağlıklı ve günlere kavuşma arzumuzu dile getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. “



30 Nisan 2021 Cuma 17:52

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kustan-1-mayis-isci-bayrami-mesaji-13694.html