DEVA PARTİSİ EYYÜBİYE TEŞKİLATI AÇIKLANDI

Deva partisi Eyyübiye ilçe başkanı Mahmut İbrahimoğlu bugün yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

DEVA PARTİSİ EYYÜBİYE TEŞKİLATI AÇIKLANDI

Deva partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut İbrahimoğlu yönetim kurulu üyelerini açıklamadan önce bir basın açıklaması yayınladı.

Başkan İbrahimoğlu açıklamasında "Yoksulluğa, yolsuzluğa liyakatsizliğe, sömürüye ve adaletsizliğe karşı refahla doğrulukla adalet ve eşitlik ilkeleriyle karşı koyan liderimiz ve genel başkanımız sayın Ali Babacanın açtığı yolda bize rehberlik yapan il başkanımız sayın Av. Ahmet Tüysüz'ün tensipleri ile deva partimizin Eyyübiye ilçesi kurucu yönetim kurulunu olusturmuş bulunmaktayız.

Yönetimimizde sosyal ve kültürel farklılıklara sahip kesimleri temsil etmek için imkanlarımız ölçüsünde gayrette bulunduk.

Gayemiz şefaf katılımcı ve aktif bir yönetim oluşturmaktır. Eyyubiye ilçe yönetimi modelimiz partimizin ilkeleri ve tüzüğü doğrultusunda çalışmayı benimseyen şahıslardan oluşturulmuştur.

Bu aşamada yönetimde yer almak için talepte bulunan herkesi alma şansımız bulunmamaktadır. Bu arkadaşlarımızı başka görevlerde elbette değerlendireceğiz.

Deva partisi tüm türkiyenin ve içinde barındırdığı tüm halkın partisidir. Her üyemiz ve her gönüllümüz bir meşaledir. Bu meşaleler yandığında karanlığa sürüklenen ülkemiz aydınlığa kavuşacaktır.

Yönetimde yer alan deva ve dava arkadaşlarımızı kutlarken ülkenin ve ilçemizin kangrenleşen sorunları çözmek gibi zor bir görevle karşı karşıya olduklarını da hatırlatırım."dedi.

İŞTE DEVA PARTİSİ EYYÜBİYE İLÇE YÖNETİMİ

 



29 Nisan 2021 Per�embe 20:19

http://www.urfa63haber.com/haber/deva-partisi-eyyubiye-teskilati-aciklandi-13687.html