Geleceğin Yolları İnşa Ediliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek vizyon projesi olan GAP Vadisi ve SUKAY sosyal alanlarına giden yolları 50 metre genişliğinde yeni bulvarlarla planlayarak, trafik akışını uzun vadede çözüyor.

Geleceğin Yolları İnşa Ediliyor

Şanlıurfa trafiğini rahatlatmak adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu yeni yollar ve yeni bulvar çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Mardin Çevreyolu üzerinde yer alan GAP Vadisi, SUKAY Parkı ve Cumhuriyet Parkı’nın batı kısmında 50 metrelik yeni yolun yapımına başladı.

Bölgede zemin düzleştirme ve kot düşürme çalışmalarına sürdüren  Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların cazibe merkezine rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayacak.

GAP BULVARI’NDA YOL GENİŞLETMESİ SÜRÜYOR

Karaköprü-Diyarbakır yolunda bulunan GAP Bulvarını 4 şeride çıkartan ve aşama aşama çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indiriyor.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde yapmış olduğu yol düzenlemeleri ve revizyon çalışmalarıyla halkın takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, GAP Bulvarının yanı sıra kentin dört bir yanında yeni yollar açarak, mevcut yollarda genişletme ve revizyon çalışmalarıyla geleceğin Şanlıurfa'sını ulaşım master planıyla rahatlatıyor.

Öte yandan Şanlıurfa'nın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, geleceğin yolları projesi kapsamında; Karaköprü'de 105. Cadde, Yeni Atatürk Bulvarı, Çardaklıkaya Bulvarı, 404. Cadde'de, GAP Vadisi Bölgesi ve Eyyübiye'de Akçakale yolu olmak üzere kent merkezinde 6 yeni bulvarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

 

 



23 �ubat 2016 Sal� 16:01

http://www.urfa63haber.com/haber/gelecegin-yollari-insa-ediliyor-1363.html