GÜNEYDOĞU’NUN EN BAŞARLI İLÇE BAŞKANLARI AÇIKLANDI

ORC araştırma şirketi tarafında Güneydoğu Bölgesinde buluna Başarılı ilçe Belediye Başkanlarını yaptığı son anket ile açıkladı

GÜNEYDOĞU’NUN EN BAŞARLI İLÇE BAŞKANLARI AÇIKLANDI

ORC araştırma şirketi tarafından yapılan ankete ait Şubat 2021 seçim anketi sonuçlarını paylaştı. Bu araştırma ORC araştırma şirketi tarafından 19 Mart-07 Nisan 2021 tarihleri arasında Türkiye Genelinde 30 Büyükşehirde, 25 bin seçmenin üzerindeki tüm ilçelerde toplam 27 bin 160 kişi ile Yüz yüze ve Kısa adı CATI olan Telefon yöntemiyle gerçekleştirilmiştir.

Şirket tarafından katılımcılara sorulan sorular sonucunda bugün seçim olursa oyunu kime verirsin sorusunun neticesinde En başarılı belediye başkanları listesinde 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde almış olduğu oydan daha fazla başarı oranına sahip olan Büyükşehir ilçe belediye başkanları yer aldı.

Açıklanan anket sonucunda göre Güneydoğu Anadolu Bölgesinde en başarılı İlçe Belediye Başkanı 1. Sırada yüzde 4,2 oranında oyunu artıran Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yüzde , 2. Sırada yüzde 3,7 oranında oyunu artıran Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, 3. Sırada yüzde 3,6 oy oranını artıran Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysel Şahin olurken 4. Sırada yüzde 2,7 oranında oyunu artıran Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı oldu.



15 Nisan 2021 Per�embe 13:22

http://www.urfa63haber.com/haber/guneydogunun-en-basarli-ilce-baskanlari-aciklandi-13603.html