MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN VERİLEN EĞİTİMLER BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 ilçede verilen eğitim başarıyla tamamlandı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN VERİLEN EĞİTİMLER BAŞARIYLA TAMAMLANDI

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında 12 ilçede bulunan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı 26 okul öğretmenlerine yönelik “Sınıf İçi Ölçme Değerlendirme” ile “Tamamlayıcı Değerlendirme” başlıklı eğitimler tamamlandı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, tamamlanan eğitimler ile ilgili yaptığı açıklamada "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında her bir birimimiz tarafından ayrı bir çalışma planlanıyor ve gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Sınav Hizmetleri Şubesince, “Sınıf İçi Ölçme Değerlendirme” ile “Tamamlayıcı Değerlendirme” başlıklı eğitimler çevrimiçi platformlarda tamamlandı.

 

26 okulumuzun müdürleri, müdür baş yardımcıları, müdür yardımcıları ve öğretmenlerine yönelik tasarlanan ve uygulanan eğitimlere toplamda 1381 katılım gerçekleşti.

 

Eğitim çalışanlarımızın teveccühü çok yüksek. Tüm aşamaları büyük bir memnuniyetle takip ettim. Dönütler çok güzel. Kalıcı bir öğrenmeye dönüşeceğini ümit ettiğim bu faaliyetlerle beraber 26 okulumuzun, 1000 Okul İyileştirme Projesi kapsamında arzulanan cazibe merkezi okul ve kurumlara dönüşmesini de eşzamanlı göreceğiz.

 

Tüm paydaşlarımızın nitelikli motivasyonu, birlikte gelişme ve iyileşmeyi temin çabası, beni çok mutlu ediyor. Hedefler bu azimle çok kolay erişilecek mevzilerde. Hepsinin her çabasını ayrı ayrı alkışlıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.



3 Nisan 2021 Cumartesi 11:39

http://www.urfa63haber.com/haber/milli-egitim-mudurlugu-tarafindan-verilen-egitimler-basariyla-tamamlandi-13528.html