DEVA’SIZ BİR GELECEK!

AK Parti'den ayrılan Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu'nun geçmişlerini unutmuşuz gibi bize ahlak ve erdem satmaya çalışmaları kabak tadı vermeye başladı.

DEVA’SIZ BİR GELECEK!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Süleyman Özışık köşesinde Deva Gelecek partisi genel başkanlarını kaleme almış. Özışık; Ahmet Hoca, geçtiğimiz günlerde Gara'da 13 vatandaşımızın PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesi sonrası ettiği sözleri biliyorsunuz.

Daha önce "Erdoğan ve ailesi hakkında benim ağzımdan kem söz çıkmayacak" diyen Beyefendi, sırf Erdoğan'a laf çakmak için döndü, "Halk feryat ediyor. Şimdi bu feryat içinde Cumhurbaşkanının yeni bir müjdeye ihtiyacı vardı.

Sonuç olarak hatalarla dolu bir operasyon yapıldı" dedi iyi mi? Kimse de dönüp, "Yahu sen Batılı dostlarından aldığın bilgiyle Suriye politikasını yanlış yönettin ve Türkiye'ye ağır bedeller ödettin. Senin konuşmaya hakkın var mı?" demedi.

Millete siyasi ahlaktan bahsedeceksin, dönüp il teşkilatını kaçak binaya taşımaya çalışacaksın. Millete erdemin faziletlerinden bahsedeceksin, dönüp Şehir Üniversitesi üzerinden devletin hem arazisine hem de sana verdiği banka kredisine çökmeye çalışacaksın.

Daha birkaç ay önce kurduğun partinin teşkilatları sapır sapır dökülecek. Seninle yola çıkanlar senin yönetimine bir yıl bile sabredemeyip istifa ederek kaçacak. Sen bu hâlinle dönüp ülkeyi yönetmeye talip olduğunu söyleyeceksin... Ya Ali Babacan'a ne demeli? Kendi döneminde Türkiye'nin binbir eziyetle kapattığı borcun hemen ardından IMF'ye gitmek için mücadele edeceksin.

AK Parti'nin içindeyken olana bitene ses etmeyeceksin. Sonra parti kurunca, "Orada rehin gibiydim" diyeceksin. Sonra sen de tıpkı Ahmet Davutoğlu gibi millete ahlak ve erdem dersi vermeye çalışacaksın. Partinin içini bilmeyen de bu numaralara kanacak öyle mi? Kanacak olan var ise ben onlara bir olay anlatayım, gerisine kendileri karar versin...

Hani hatırlar mısınız bundan birkaç ay önce Esenyurt'ta yapılan bir kaçak binadan bahsetmiştim. Hatırlamadıysanız şöyle anlatayım: Esenyurt E-5 karayolu kenarında AK Parti'nin daha önce 20 kat ruhsatı verdiği bir bina vardı. Bu binanın üzerine CHP'li belediye döneminde 17 kaçak kat daha çıkıldı.

Dile kolay, 17 kaçak kat! Benim yazdığım yazılardan sonra CHP'li Esenyurt Belediyesi göz yumduğu bu yolsuzluğun üzerine yatıp, "Vay be nasıl olmuş biz görmemişiz yahu" diye komik bir açıklama yaptı. Sonra da kamuoyu baskısı oluşunca binaya 50 milyon lira ceza kesmek zorunda kaldı.

Binanın sahibi Halis Kahriman'dı. Seçim döneminde siyasi ikbal heyecanıyla önce Binali Yıldırım'ı desteklediğini açıkladı. Ondan yüz bulamayınca bu kez Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini açıkladı. Ondan da yüz bulamayınca kapağı nereye attı dersiniz? Evet, doğru tahmin ettiniz.

Ali Babacan'ın partisine geçip Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı oldu! Diyeceğim o ki... Millete dürüstlük satanların dürüstlük anlayışı bu. Ahlak satanların ahlak ahlayışı da bu... Hani bilin de ona göre oy verin!



26 Mart 2021 Cuma 15:30

http://www.urfa63haber.com/haber/devasiz-bir-gelecek-13485.html