MÜSİAD’A SAATÇI GÜVEN TAZELEDİ

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi 21. Olağan kongresi Genel Başkan Abdurrahman Kaan’ın katılımıyla gerçekleşti.

MÜSİAD’A SAATÇI GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye'nin üretici gücü " sloganıyla çalışmalarına devam eden kısa adın MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğine bağlı Şanlıurfa Şubesi 21. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Gerçekleşen kongreye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkan Abdurrahman Kaan ve yönetim kurulu ile Şanlıurfalı iş adamlarının yanı sıra Yerel yönetim temsilcileri, mülki amirler ile birçok Sivil toplum kuruluş başkanlarının da katıldı.

Gerçekleştirilen kongre sonunda mevcut başkana Mahmut Saatçi güven tazeleyerek mevcut delegelerin oyunu alarak yeniden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı seçildi.

Seçim sonrası yeniden başkan seçilen Mahmut Saatçı konuşmasında” 21. Olağan Genel Kurulumuza İştirak eden ve bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımıza, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan’a ŞUTSO Yönetim kurulu başkanı İ.Halil Peltek’e STK Başkanlarına ve Basın mensuplarına teşekkür ederek Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel başkanı Abdurrahman Kaan’a Yağlıboya Şanlıurfa tablosu hediye etti.



25 Mart 2021 Per�embe 09:05

http://www.urfa63haber.com/haber/musiada-saatci-guven-tazeledi-13479.html