YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Yeniden Refah partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Sultanoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Başkan Sultanoğlu İstanbul sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada "İstanbul Sözleşmesi zararları halk tarafından da oldukça merak ediliyor.

Sözleşmenin getirdiği 6284 Sayılı Kanun'da muallaklıkta olan bir şiddet tanımı var. Şiddet görme ihtimalini hissettiren her şey fiziksel şiddet ile eşdeğer tutuluyor.

Bu da şiddet görülmediği takdirde şiddet uygulandığı söylenerek yetkililerle irtibata geçip baba, eş, abiyi polis eşliğinde evinden aldırtabiliyor. Bu da her hangi bir fiziksel şiddetin veya tehdidin söz konusu olmadığı durumlarda, aile arasındaki en küçük anlaşmazlık adli bir vakaya dönüştürülüyor.

Devlet direkt mahrem alana girerek evin erkeğini suçlu buluyor. Bunun da pek sağlıklı sonuçlar doğurmadığı her geçen gün medyada yer alan haberlerden görülüyor.

EŞÇİNSEL EVLİLİKLER MEŞRULAŞTIRILIYOR

İlçe Başkanı Sultanoğlu İstanbul Sözleşmesinin iptal edilme isteklerinden biri de eşcinsel evliliklerin meşrulaştırılmaya çalışılması. Sözleşmenin, aile yapımıza “dinamit” niteliğinde olduğunu belirten uzmanlar, “Femi-faşist zihniyetle” hazırlanan ve eşcinsel evliliklere yasallık getirmeyi hedefleyen sözleşmenin iptal edilmesi Sözleşmede yer verilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” kavramı bugün Türkiye’de LGBT lobilerinin nasıl rahatça çalıştığını gözler önüne seriyor. Bu sözleşmenin Bugün Cumhurbaşkanimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından fesh edilmesinden dolayı teşekkür ederim dedi.



20 Mart 2021 Cumartesi 20:05

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisinden-erdogana-tesekkur-13448.html