BAŞKANI SOYLU HEDEF TOZSUZ, ÇAMURSUZ BİR CEYLANPINAR

Göreve geldiği günden itibaren merkezden kırsalda çamurlu ve tozlu yol kalmayacağı sözünü veren Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerde sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

BAŞKANI SOYLU HEDEF TOZSUZ, ÇAMURSUZ BİR CEYLANPINAR

Ceylanpınar Belediyesi’nin Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Fen İşlerine bağlı ekipler Muratlı, Yukarı Karataş, Saraççeşme Mahallelerinde kilitli parke döşeme çalışmalarını yüzde 90 oranda tamamlanırken, Yukarı Durmuş kırsal alanda yer alan mahallede ise kilitli parke hazırlık çalışmaları başlatıldı.

En büyük kırsal mahalle olan Saraççeşme Mahallesinde 4 kilometre stabilize ve reglaj çalışmalarının Destek Hizmetleri ve Fen İşleri ile koordineli bir şekilde yapıldığını belirten Destek Hizmetler Müdür Vekili Adnan Daşkıran, “Akabinde de temin edilen yaklaşık 15 bin metre kare kilitli parke taşı ile döşeme işimiz başlatıldı. Bu çalışmalarla vatandaşlarımız topraktan temasları kesiliyor. Halkımızı yaz aylarında toza, kış aylarında ise çamura teslim etmiyoruz” dedi.

Daşkıran, “Kırsal mahalle meclis üyemiz Aziz Caymaz ve mahalle muhtarlarımız ile vatandaşlarımız bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan, 5 bin metrekare kilitli parke taşını Saraççeşme Mahallemize tahsis eden Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin’e ve çalışmalarımıza destek veren Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ceylanpınar Belediyesi Destek Hizmetler Müdür Vekili Adnan Daşkıran, ilçe merkezi ve mezralar dahil yaklaşık 60 yerleşim biriminin tamamına ulaştıklarını belirterek, “Bazılarında çalışmalar tamamlandı, bazılarında tamamlanmak üzere, diğer mahallelerde ise hazırlıklar yapılıyor. Bir plan ve program dahilinde dokunmadığımız yerleşim birimi kalmayacak” dedi.

Ceylanpınar Belediye Meclis Üyesi Aziz Caymaz, ‘’Kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’nun önderliğinde kırsal mahallelerimizden başlayarak 3. Kırsal mahallemizi tamamladık. Buradaki çalışmalarımızın ardından Aşağı Durmuş kırsal mahallemizde kilitli parke çalışmalarına başlayacağız. inşallah bütün kırsal mahallelerimizi kilitli parke taşına kavuşturarak burada yaşayan vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın ise tozdan arındırarak refaha kavuşturacağız.

Belediye başkanımıza sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ederim. Kırsal mahallelerimizde yapmış olduğu bu güzel faaliyetlerinden dolayı ayrıca ilçemize kilitli parke üretim tesisi de kazandırdık. Onu da faaliyete geçirerek Allah’ın izni ile Ceylanpınar ilçemizin tüm kırsalında yer alan Mahalleleri kilitli parke taşı ile döşeyerek çalışmalarımızı tamamlayacağız. ’ifadelerinde bulundu

Saraççeşme Mahalle sakinlerinden Kerim Kılınç ise ‘’Belediyemiz bu yıl çalışmalara ağırlığını koyarak bütün sokaklarımızı kilitli parke taşı ile döşüyor. Eksiklerimiz var inşallah onlar da giderilecek. Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya encümenimiz Aziz Caymaz ve Destek Hizmetler Müdür Vekilimiz Adnan Daşkıran’a teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle yapılan bu hizmetler devam edecek’’dedi.



15 Mart 2021 Pazartesi 16:45

http://www.urfa63haber.com/haber/baskani-soylu-hedef-tozsuz-camursuz-bir-ceylanpinar--13421.html